Ами от шлиците бро,ама по внимателно ги настрой. Аз на моята кола поне 4-5 пъти ги мърдах докато ги наглася да са идеално (според мен де).
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеСонакс...черно шише...около 15 лв...мажеш го на месец веднъж-два пъти...аз процедирам два пъти предни...веднъж задни на месец. Страхотен препарат...то е като мляко, за освежаване и подхранване. Чак кожата скърца след това!
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеСонакс...черно шише...около 15 лв...мажеш го на месец веднъж-два пъти...аз процедирам два пъти предни...веднъж задни на месец. Страхотен препарат...то е като мляко, за освежаване и подхранване. Чак кожата скърца след това!
Comment
-
Здравейте, колеги! Мъчи ме една грешка тука на компютъра от доста време ( P1653 Timing Variator ) или на мен ми пише Phase Variator Error... чистя я и пак се появява. Трябва да сменям вариатора ли? Мога ли да го почистя или нещо такова.... Ако не се лъжа е един датчик там и аз като гледам е леко омаслен... Развих го от двата болта почистих го и със силикон го уплътних... но пак се омаслява..
Благодаря предварителноAlfa Romeo 147 1.8 Една сбъдната мечта!
146 1.4 - Темпераментната друсалинда
Fiat Punto 1.2 - Сефтака
Comment
-
Някой да има снимка на свалена емблема от алфа 147 преди ФЛ.Интересува ме дали от 145 става на 147 без преправяне на захващането.Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!
Comment
-
Колеги, имам проблем с ксеноните , лупите са ми завити на края на корпуса , а самата ксенонова крушка е отделена заедно с куплунга и кабелите, взех ксеноните от http://www.ksenoni.com/xenon-products/bixenonlupi ..само че периферията е много широка и трябваше да режа рефлектора и стана малко грозно , дали някакви идеи не биха опавили нещата.....колата е 156 от 2000 седан бензинVirus Alfa
Comment
-
колеги искам да поопитам мога ли да си намеря от някъде пълен комплект болтове за окачване за алфа 147 понеже на моята всичко е до такава степен запекло че май ще играе шлайфа ...... въпроса е после да се сложат здрави болтове не някакви купени от крепежни елементи ....
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_dice Покажи съобщениевъпросът е не в това да купя обикновени болтове от крепежни елементи .... а че са по-специфични като форма самите болтове .... и за това питам дали не се продават такива комплекти оригинални ?Alfa Romeo 156 2.4 JTD Distinctive 00' - EX
Alfa Romeo 156 2.4 JTD M-Jet 20V Distinctive 04' - Now
Toyota Avensis 1.6 D-4D Executive 15' - Now
Comment
-
Колеги , падна ми дръжката на жабката, видях че ми се е развило болта дето я държи , но за да стигна до него трябва да махна от вътрешната страна преградата , но не виждам болчета...Незнам дали е на щопки ,ако някой е правил тази маниполация , нека сподели
колата е 147 .
поздрави на всички дами и честит празник.
Comment
-
Колеги ако може някой да подкрепи със снимка от къде се проверява маслото на скоростите,ще ще има една 2 3 бири на пролетния събор!
Comment
-
Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщениеКолеги ако може някой да подкрепи със снимка от къде се проверява маслото на скоростите,ще ще има една 2 3 бири на пролетния събор!
Ако гледаш отгоре ,поглеждаш зад мотора в дълбочина,щом си срещу колата,гледаш в дясно-долу.Няма как да го объркаш,щеката стърчи 5-6см.
Ако пък си отдолу-гледаш в краката на водача точно до рейката......бе не можеш да не я видиш.
Ето ако можеш да се ориентираш..номер 3 е щеката.......http://eper.fiatforum.com/eper/navi?...OD=0&DRW_NUM=1Last edited by undy; d.m.y г., 15:07.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment